Photoshop actions

Jag älskar photoshop och använder det för att redigera varenda bild jag tar. Ibland bara för att lägga till lite mer skärpa, kontrast eller ljus i bilden, och ibland kanske man går all in och ger biden en riktig makeover - men oavsett vilket så är det ju verkligen verktyget nummer ett!
 
Något jag tycker är riktigt smart och användbart är så kallade actions som man kan ladda ner till programmet (googla hur man gör om du inte vet), och som är toppen när man inte har tid eller lust till att sitta och mixtra med olika lager och effekter själv. Det är helt enkelt en färdig redigering som man lägger på sin bild, och som man sen givetvis kan förändra som man vill om man tycker det behövs.Ett actionpaket jag nyligen laddade ner från deviantart och är väldigt nöjd med är detta. Det innehåller 3 olika actions; sunny, joyful och shiny yellow. Här nedan kommer ett litet smakprov.
 
Original
Sunny
Shiny yellow
Joyful

Great photos and edits! Love the Sunny one as it still looks like the original one! :)

XO, Melissa

Svar: Thank you, I'm glad you like it! Yes the sunny one is quite neutral and fits on most types of photos, but I actually think that joyful is my personal favourite... :)
ivido.blogg.se
Kom ihåg mig?