Vintervackert

Fick låna en kamera och gå ut och fota idag på fotolektionen i skolan. Så magiskt vackert det var ute! Synd att det ska vara så kallt bara - tappade känseln i både fingrarna och benen under den dryga kvarten jag var ute. Men vad gör man väl inte för konsten? :)

Moose

Vi har börjat pröva oss på Illustrator i digitalt skapande-kursen jag läser, och för någon vecka sen fick vi uppgiften att dra ett kort i en kortlek med olika djur och göra en linjeteckning med det motivet. Typiskt nog fick jag en älg (ett av dom fulaste djuren i mitt tycke), men det var bara att bita ihop och göra det bästa av det. Så japp, här är min lilla älg :)

Sneak peek: Vår hemsida

Här är en liten sneak peek på hemsidan till vårt UF företag som jag skrivit om tidigare. Den är i stort sett klar bortsett från en del texter som ska finslipas en aning, men än så länge är jag otroligt nöjd! Tycker att designen speglar företaget på ett bra sätt då den känns både modern, glad och lite lekfull.Förhoppningsvis är hemsidan klar för publicering i slutet av veckan men fram till dess får ni gärna kolla in vår facebooksida eller instagramkonto. Ha en bra fortsatt måndagskväll :)