10 saker du inte visste om mej

Hej igen! Det var ju som ett tag sen sist. Min plötsliga bloggtorka(död) kan bara förklaras av plötslig inspirations-, motivations- och lust-att-göra-någonting-vettigt-alls-död som vägrade ge med sig i dryga 2 månader. Och eftersom det ska vara kul att blogga så gör jag det hellre inte alls än försöker krysta fram nått halvhjärtat bara för att. Men. Nog om det. Nu tänkte jag bjuda på nått som iallafall jag själv tycker är väldigt kul att läsa om på andras bloggar; nämligen lite udda/roliga/knäppa/intressanta saker om personen i fråga som man inte visste sen tidigare. 
 

 
1. Jag älskar katter men har väldigt svårt för hundar.
 
2. Fram till att jag var ungefär 6 år hade jag en (väldigt konstig) vana att snurra hårslingor runt ena fingret och dra av dem. Jag fick alltså vara nästan konstant kortsnaggad tills jag började 6-års.
 
3. Jag kan inte se på Extreme Home Makeover utan att börja gråta. Hur typiskt superamerikanskt och överdivet det än är så brister det alltid för mej när familjerna får se sina hus och man ser hur glada dom blir.
 
4. Jag hatar allt som innehåller lever utom leverpastej som är relativt ätbart.
 
5. Jag älskar att spela piano. Kan varken ackord eller noter men lär mig stycken utantill istället.
 
6. När jag var ~ 7-8 år lurade jag jag en jämnårig tjej som hälsade på att det fanns ett sjömonster i den lilla ån bakom vårt hus. Trodde aldrig att hon skulle gå på det och det var bara på skämt, men sen dess har hon aldrig hälsat på igen, haha.
 
7. Jag gillar att åka motorscykel och funderar på att ta körkort för det någon gång.
 
8. Jag är en riktig film- och serienörd.
 
9. Jag är extremt ekonomisk och tänker igenom alla köp flera gånger innan jag bestämmer mig. Spelar ingen roll om det är ett par skor eller en förpackning med keso - tycker jag det känns onödigt så köper jag det inte. Låter kanske som en bra grej men är oftast bara jobbigt att känna sig så himla snål hela tiden, så jag försöker jobba på det.
 
10. Jag är halvsame.